NEWBORN Fotografie
 

Je kindje is geboren! Een tijd die je nooit meer gaat vergeten. Dit levert mooie, PURE plaatjes op.
Deze eerste periode waarin je kindje nog zo klein en broos is krijg je nooit meer terug.Hoe gaat het in zijn werk?

Een newbornshoot vind plaats tussen 5 en 12 dagen na de geboorte. De pasgeboren baby slaapt nog erg veel en is nog heel soepel.
Na 12 dagen worden ze al wakkerder en sterker.

Ik fotografeer newborns bij je thuis in hun eigen vertrouwde omgeving. De veiligheid van jouw baby staat voorop bij Zo Puur fotografie. Ik zal je baby goed in de gaten houden. De speciale newbornposes zijn vaak precies zoals ze opgekruld in de buik hebben gelegen. We nemen uitgebreid de tijd omdat het belangrijk is het ritme van de baby aan te houden. Een shoot duurt ongeveer 3 uur. Tussendoor is er dan voldoende tijd om lekker te knuffelen en te voeden. We zorgen er samen voor dat het voor de baby en jullie een prettige ervaring wordt.

Als ik bij jullie thuis kom, breng ik allemaal spulletjes mee: dekentjes, mutsjes, wraps. Als jullie zelf een leuk idee hebben is dat welkom. Een leuke antiek mand van oma is bijvoorbeeld erg leuk om in de shoot te verwerken. Ik stuur je van tevoren een duidelijke instructiebrief zodat je precies weet wat je kan verwachten en hoe je je voor kan bereiden.